Hakkımızda

Karizma Olmanın İpuçları

Sitemizin de asıl amacı olan karizma olmak konusunda size bir kaç ip ucu vereceğiz. Öncelikle şunu bilelim herkes yakışıklı doğacak diye bir durum yok ama kendi şansımızı da kısmen kendimiz belirleriz normal bir tiple çok şey yapabilirsiniz bunu hiç bir zaman unutmayın.

İlginizi çekebilir: Kara Yılan Yağı Black Snake Oil

Çok düzenli olmayın:
Hayatı çok planlı yaşıyormuş gibi gözükme kızlar her ne kadar efendi çocuk sever sanılsada serserilik arıyorlar.
Saçlarınız:
Saçlarınız makinadan çıkmış gibi olmasın. Saçınızı yaptıktan sonra baktınız çok düzgün biraz dağıtın bu size hem cooluk kazandıracak hemde daha karizma duracak emin olun.

Gözlük:
Gözlük kullanın kemik gözlük karizması her zaman işe yarar özellikle bakış atacaksanız gözlük çıkartırken attığınız o bakış tüm kızlar tarafından seksi kabul edilmiştir.
Vücüdunuzu ön plana çıkarın:
Bunun için öncelikle ağır olmamak şartıyla spor yapın ama unutmayın hafif dedik kızların çoğu aşırı kası itici bulur ve vücudu öne çıkarmak için slim fit gömlet ve t-shirt tercih edin.
Bakışlar:
Kızlara yiyecek gibi değil ama kendinden emin bir şekilde bakın bakış atmak geliştirilecek bir durum dozunu iyi ayarlamanız lazım.Bol şans :)
Öyle Her şeye gülme:
Abi sen cool adamsın kendi yaptığın espirilere kükreyerek gülme başkası yapınca da gülümsesen yeter tamam bazıları için zor olabilir ama dayan.
Not: Gülüşün güzelse kullan ona karışamam ama abartma ;)

Ve herşeyden önce kendinize güvenmeyi unutmayın
Ek olarak:
Sigara içiyorsan adam gibi içmeyi öğren cool görün.

Karizma Olmanın İpuçları Karizma Olmanın İpuçları Reviewed by Senaramist on 15:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.