Hakkımızda

Tatilde Kız Tavlama Taktikleri

Yaz Aşkı Yaşamak
Merhabalar özellikle yaz mevsimlerinde tatile çıkıyoruz ve bazen de yalnız geçirmek zorunda kalabiliyoruz tatillerimizi. Tatilde yalnız kalmamanın yeni arkadaşlıklar edinmedin bir kaç etkili yönteminden bahsedeceğim sizlere. Temelde yaz aşkı nasıl yapılır bunu tartışacağız. 

Tatile çıkacakken dikkat etmeniz gereken faktörlerden bahsetmek gerek taktiklerden bahsetmekten önce dikkat etmeniz gereken faktörler;

Tatilci Sayısı Faktörü: 
Öncelikle tatile gittiniz ve yalnızsınız veya bir iki kankanızla gittiniz maksimum tatilci sayısı 3 olmalı daha büyük bir grupla tatile gittiyseniz o şekilde geri dönersiniz. Size önerim en temizi bir adet yakın ve kafa dengi arkadaşınızla tatilinizi yapmak.

Tatil Alanı Seçimi: 
Tatile gidecekseniz vede yalnız geçirmek istemiyorsanız dikkat etmeniz gereken bir diğer faktör tatilinizi geçireceğiniz yerin canlı ve hareketli olması. Sizin yaş grubunuzun buraları tercih etmesi gerekmektedir. Kalacak yer ise fazla kasıntı bir yer olmamalı ileriyi düşünmelisiniz misafiriniz gelebilir  ;) . Deniz veya alkollü mekanlara da yakın bir konumda olursa tadından yenmez.

Hazırlıklı Gelin Tatile: 
Orta seviyede kişisel bakımınızı karşılayacak her şeyinizi taşıyın yanınızda. Kızlar bu kadar kendilerine bakım yaparken sizi o bakımsız halinizle kabul eder mi bunu düşünün.

Bir diğer hazırlık ise tatil eşyalarınızı güzel seçmek. Güzel bir terlik güzel bir ayakkabı geceleri için özellikle. Terlikle mekana gitmeyin kesinlikle. Güzel kıyafetler deniz şortu şekil bir havlu falan sizi taşıyacak şekilde alın yada bir şekilde edinin. Bunlara ne yazık ki yeni tanıştığınız insanlar üzerinde etkili.

İlginizi çekebilir: Kara Yılan Yağı Black Snake Oil

Taktikler: 

Temelde iki ana başlıkta taktiklerden bahsedeceğim. Biri tabi ki çağımızın kaçınılmazı internet ortamı ve mobil uygulamalar. 

Kız Tavlanan Uygulamalar: 

Tinder ve diğer benzer uygulamalar:

En kral uygulamamız budur. Konum ayarlarını yaparak, güzel fotoğraflar seçerek. Mantıklı likelar atarak özellikle deniz kenarı , sahil kesimlerinde eşleşebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. 
Tabi tinder benzeri ama mantığı hemen hemen aynı olan sizin konumuza göre sizi insanlarla eşleştiren uygulamalarda var bunları da orayı bilen birileriyle o samimiyeti elde edebilirseniz sorabilirsiniz. Yöreden yöreye değiştiği ve popülerlikleri tinder kadar kalıcı olmadıkları için listeleyemeyeceğim şuan bildiklerinizi yorum olarak yazarsanız yazımıza ekleriz. 


Deniz yoksa C2 var: 

Baya eski ve hala da belli konumda işe yarayan bir başka uygulamada connected2.me uygulaması. Özellikle zamanız yoksa ve de açık konuşmak gerekirse fotojenik bir yapınız yoksa benim elim çalışır beynimle kızı tavlarım derseniz önerebileceğim başka bir uyguluma. Özetle insanlarla anonim olarak konuşma imkanı sağlayan bir uygulama kendisi ve oldukça köklüdür.

Bu uygulamayı tercih etmeniz için bir başka neden de iç kesimlerde olmanız olabilir. Tecrübeyle sabit iç anadolu kesimlerinde çok daha aktif bir uygulama.

Yüz yüze Tanışmak

Yüz Yüze Tanışmak:

Büyük ihtimalle en zorlandığımız konuda budur. Hatta bir yazı yetmez bu konu hakkında bir kitap yazılabilir. Şuan için özet bir şekilde olması gerekenlerden bahsetmem gerekiyor. 

Öz güvenli olun;
Kimse sizden üstün değil.Gidip konuşursan en fazla terslenirsin ve kaybedersin ama konuşmazsan zaten kaybettin. 

Hazır hissedin;
Kendinizi yakışıklı hissettiğiniz zamanları seçin ve kendinizi iyi hissetmek için her şeyi hayın. Duş alın temiz olun, saçlarınızı yapın, kendinize yakıştırdığınız şeyler giyin kısacası siz kendinizi beğenin ki hem öz güvenli olun hem de başarılı olun. 

Tanışma faslı:
En özgün kısımda işte burası. Gidip her şeyi sorabilirsiniz. Ama size en kısa yoldan dikkat etmeniz gerekenler. Kibar olun, aşırı yavşama cümleleri kurmayın, ısrarcı olmayın (Siz tacizci değilsiniz delikanlı olun) 

Öncesinde rahatsız etmeden bakışın kızla yalnız mı size bakarken gülümsüyor mu bunlar size belli başlı bilgiler ve cesaret verebilir. 
Mekan : 
Bar , bahçe , park , cafe , club hepsi olabilir sadece efendi olun adam olun düzgünce yaklaşmaya çalışın tanışmak istediğiniz kızla aynı yer olsun da neresi olursa olsun. Cidden beğendiyseniz bir daha görmeyeceğiniz insanlardan red yemekten korkarak hareket etmeyin anı ve ortamı her türlü değerlendirin. 


Son Olarak. Vazgeçmeyin: 
O sefer olmamış olabilir. Belki o an kız arkadaşımız ters bir gününde o gün canı sıkkın kötü bir gün geçirdi , sevgilisi olabilir hatta ve hatta kadınlardan hoşlanıyor olabilir. Bir kişi tarafından reddedilmek sizi kötü biri yapmaz siz aslında erkeklerin %90 ında olmayan bir öz güvene sahipsiniz. Aynı bayanda değil ama olası diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda ısrarcı olun. Tabiri caizse biraz balık tutmaya benziyor. Ne kadar olta atarsan ne kadar sabırlı olursan o kadar başarılı olursun.Elbette sizi de beğenen ve arkadaşlık edecek birileri çıkar. Hepinize bol şans :)) 


Tatilde Kız Tavlama Taktikleri Tatilde Kız Tavlama Taktikleri Reviewed by Senaramist on 11:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.