Hakkımızda

Black Snake Oil Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır? (Almadan Oku)

Black Snake Oil (Kara Yılan Yağı) nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır bunlardan bahsetmek istiyorum. Black Snake Oil özellikle erkeklerin cinsel problemlerinde kullanılan doğal bir yağdır. 

Günümüzde insanlar artık eski zamanlara kıyasla her konuda çok daha bilinçli hale geldi. Bilincin oluşmasında teknolojinin gelişmesi, internet kullanımının yaygınlaşması ve bilgiye çok çabuk ulaşmamız etkili olmuştur. Her bilgiye bu kadar kolay ulaşımın çok avantajı olduğu gibi getirdiği dezavantajlar da mevcuttur. 

Bu dezavantajlardan birisi de insanların tahammül seviyesinin azalması ve her şeyin en iyisine layık olduklarını düşünmesi, bunun için çabalamasıdır. Tabi ki bu dezavantaj evlilikleri de etkilemektedir. Eski zamanlarda, çiftler aralarındaki problemleri ya kimseye anlatmaz ya da sadece en yakınına anlatır ve onlardan da aman evladım, bunun için evliliği bozmaya gerek yok sabret öğüdü alırlardı. Böylelikle evlilikler çiftlerden birinin ölümüne kadar devam ederdi. 

Fakat günümüzde özellikle internet erişimiyle birlikte her sorunun cevabı bulunmakta ve konu hakkında yüzlerce yorum, yazı ve videolar bulunmaktadır. İnsanlar kendilerinden daha iyi şartlarda olanları gördükçe de evliliklerinde ki sabretme duygusu ortadan kalkıyor ve olay boşanmaya kadar uzanıyor. 

Boşanmaların başlıca sebepleri; maddiyat, şiddetli geçimsizlik ve uyuşamama gibi görünse de aslında birçok sebebin altında yatan asıl nedenlerden birisi çiftler arasında ki cinsel uyumsuzluk, cinsel sorunlardır. Cinsel ilişki partnerler arasında son derece öneme sahip olan bir eylemdir. Hatta birçok insanın evlilik sebeplerinden birisi cinsel ilişkiyi daha rahat yaşamak olduğu araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.





Cinsel ilişkinin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için en önemli faktörlerden birisi kişilerin kendilerine olan güvenidir. Her konuda kendine güveni olan bireyler cinsel ilişki sırasında kafaya bir şey takmadıklarından dolayı psikolojik olarak daha rahat olmakta ve bu da performansa etki etmektedir. Fakat herhangi bir cinsel sorunu olan kişi kendini cinsel ilişkiden çok bu soruna odakladığından dolayı sağlıklı bir ilişki yaşayamamakta ve ne kendisi ne de partneri istediği hazza ulaşamamaktadır.

 Erkeklerin yaşadıkları cinsel sorunların bazılarını;
* İktidarsızlık (Sertleşme Sorunu)
* Erken boşalma
* Sert Kalamama 
* Tazyikli Boşalamama ve 
* Penis Boyu Kısalığı şeklinde sıralayabiliriz.  Her biri sağlıklı bir cinsel ilişkinin yaşanmasını engelleyen, çiftler arasında ciddi sorunlara yol açan, mutsuzluk yaratan ve sonunda ne yazık ki boşanmaya götüren sorunlardır.

Evliliklerinde bu sorunları yaşan çiftler zamanla birbirlerinden soğumakta, cinsel ilişki heyecanını kaybetmekte ve sadece yapılması gereken rutin, sıkıcı bir eylem olarak görülmektedir. Bu durum evliliklerde mutsuzluğa yol açar. Fakat daha sağlıklı ve beklenilen hazza ulaştıran cinsel ilişki yaşayan çiftler çok daha mutlu olmakta ve hem bedensel hem psikolojik olarak rahata kavuşmaktadırlar. 

Teknolojik açıdan bu kadar ilerlemeler kaydettiğimiz bu devirde, sağlık alanında da teknolojin yardımıyla bir hayli yol alınmıştır. Tedavisi olmayan, dermanı bulunmayan bir rahatsızlık neredeyse kalmamıştır. Gerek ilaçlarla gerek doğal yöntemlerle hastalıklar, sorunlar daha kolay ve hızlı bir şekilde tedavi edilebilir durumdadır. 

Bu gelişimle birlikte insanların cinsel problemleriyle ilgili sorunlar da çözüme kavuşmuştur. Yukarıda bahsettiğim her bir problemin çözümü mevcuttur. Fakat biz insanlar her ne kadar tıpta utanma-ayıp olmaz felsefesi olsa da cinsel problemlerimiz baş gösterdiğinde doktora görünmekten, derdimizi anlatıp çare aramaktan kaçınırız. Aslında bunun da sebebi çocukluğumuzdan itibaren cinselliğin konuşulmasının çok ayıp olarak algılanması ve cinsel konuda aile bireylerimiz tarafından yeterince eğitim görmememizdir. Halbuki cinsellik ve cinsel sorunlar insanların yeme, içme, barınma ihtiyaçları kadar doğal ve konuşulabilecek konulardır. 

İnsanların en büyük yanılgılarından birisi de bir sorunu görmezden geldiğinde o sorundan kurtulacağını sanmasıdır. Oysa bir sorundan ne kadar kaçarsak o kadar büyüyecek ve belki de en sonunda çözümü imkansız hale gelecektir. Bu sebeplerle tüm bu tabularımızı yıkıp daha mutlu bireyler olmak için, daha sağlıklı cinsel ilişkiler yaşayabilmek için çözüm aramamız gerekmektedir.

Black Snake Oil hiçbir şekilde çekinmeden, tamamen gizli olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Halk arasında kara yılan yağı olarak da bilinen Black Snake Oil, neredeyse tüm cinsel sorunlarımızı ortadan kaldırmak için üretilmiştir. Black Snake Oil içerisinde yoğun olarak çok eski zamanlardan beri farklı alanlarda kullanılan ve insan vücuduna hiçbir zararı tespit edilmemiş olan kara yılan yağı bulundurmaktadır. Bunun yanı sıra yine tamamen doğal ve bitkisel olmak üzere birçok maddelerle desteklenmiş bir penis büyütücüdür. 

Erken boşalma, sertleşememe, penis kısalığı gibi sorunları olan erkeklerin mutlaka denemesi gereken, düzenli kullanım sonucunda %95lere varan olumlu dönüşler alan bir üründür. 







Black Snake Oil Nedir ?

Black Snake Oil, yukarıda bahsedildiği üzere tamamen doğal bir karışımdan ibaret olan, penis büyütücü, erken boşalma problemine yardımcı, daha kolay ve uzun sert kalmanızı sağlayan bir yağdır. Brezilya'dan ithal edilmekte olup Türkiye'de satışa sunulan ilk penis büyütücüdür. 

Black Snake Oil, penis üzerinde bulunan damarları genişleterek kan dolaşımını hızlandırır. Hızlanan kan dolaşımı ve genişleyen damarlar sayesinde penis boyu uzar ve daha uzun süreli sertlik sağlar. Bunlarla birlikte erken boşalma probleminizi de tamamen ortadan kaldırır. 

Black Snake Oil Ne İşe Yarar ?

Black Snake Oil'in başlıca etkileri;

* Penis üzerinde bulunan damarları genişletir.
* Kan dolaşımını hızlandırdığından dolayı daha hızlı sertleşmeye yardımcı olur.
* Penisin cinsel ilişkide daha uzun süre sert kalmasında yardımcı olur. 
* Erken boşalma sorununu ortadan kaldırır. 
* Penisin kalınlaşmasını sağlar. 
* Düzenli kullanım sonucunda peniste 3 ile 5 cm arası uzama sağlar.

Black Snake Oil Nasıl Kullanılır ?

Black Snake Oil'in her kutusu 1 aylık kullanım için tasarlanmıştır. Düzenli ve sürekli kullanım çok önemlidir. Black Snake Oil, kuru bir penis üzerine fındık büyüklüğü kadar bir miktar sıkılır ve yağ kuruyana kadar masaj yardımıyla uygulanır. 

Yağı kullanırken penise yapılan masaj çok önemlidir. Yağın etkilerinden birisi olan damarları genişletme masaj ile daha hızlı bir şekilde çözüme ulaşır ve kan dolaşımı hızlanır. Böylelikle yağın etkisini çok kısa sürede hissedersiniz. 

Penis üzerine masajla uygulanan yağ, 20 dakika boyunca bekletilir. 20 dakika sonunda ılık suyla penis yıkanır ve kurulanır.  Bu işlemi günde bir kere uygulamak, istediğiniz sonuca ulaşmada yeterli olacaktır.

Penis üzerinde yağ varken partnerinizle ne oral ne de vajinal ilişki önerilmemektedir. Cinsel ilişkiye girmemeniz gerekir. Yağı yıkayıp kuruladıktan sonra cinsel ilişkiye girebilirsiniz.





Black Snake Oil'in Yan Etkileri Nelerdir ve Kimler Kullanamaz ?

Black Snake Oil tamamen doğal bir ürün olduğundan dolayı bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Bununla beraber bazı durumlarda kullanılması önerilmez. Bu durumlar;

*Egzama, Sedef, Bazik Dermatit, Seboreik Dermatit gibi deri hastalığı bulunanlar,

*Penis üzerinde açık yara ya da sivilce olanlar,

*18 yaşından küçük çocuklardır.

Ayrıca Black Snake Oil, oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edilmelidir. 

Düzenli Olarak Black Snake Oil Kullanmak Gerekli midir?

Her tedavide hastalara önerilen şey, tedavi yöntemini düzenli olarak kullanması ve iyileşme sağlansa dahi tedaviye bir süre daha devam etmesidir. Çünkü devamlılık hem iyileşmeyi sağlamakta hem de iyileşme sonucunun kalıcı olmasına fayda etmektedir.

Örneğimizi sporcular üzerinden genişletecek olursak; kas yapmak isteyen kişiler spor salonunda ciddi bir mesai harcamaktadır. Aynı zamanda beslenmelerine de önem göstermekte ve bu düzeni aylarca hatta yıllarca korumak zorundadırlar. Böylelikle kasları zamanla sıkılaşıp belirginleşir.

Black Snake Oil kullanımında da yıllarca dar olan damarlar, 1-2 kullanmayla genişlemeyeceği için mutlaka bir süreklilik ve düzen gerektirir. Black Snake Oil'den beklentimiz ne yöndeyse ona göre kullanım süremizde değişmektedir.

Eğer sadece erken boşalma ya da sertleşme problemi için kullanılacaksa; 1 aylık düzenli bir kullanım yeterli olacaktır. İhtiyaca göre kullanım süresi arttırılabilir. 

Eğer penisinizin boyunu uzatmak için kullanacaksanız bu defa 1 aylık kullanım yeterli olmayacak en az 2 ay düzenli kullanmanız gerekecektir. Çünkü açıklandığı üzere penis üzerinde ki damarlar zamanla genişleyecek ve penis kaslarında dolgunluk oluşacaktır. 2 aylık kullanım sonucunda penisinizde gözle görülür bir şekilde uzama ve kalınlaşmanın olduğunu hissedeceksiniz. Daha etkili sonuç almak için duruma göre 2 aylık süreyi ihtiyacınız kadar arttırabilirsiniz. 

Black Snake Oil Sahtesi Nasıl Anlaşılır ?

Black Snake Oil hem Türkiye'de piyasaya sunulan ilk penis büyütücü hem de alanında en başarılı olduğundan dolayı çok rağbet görmüştür. Kullananların hemen hemen hepsinden de olumlu dönüşler ve yorumlar gelmiştir. Bu sebeplerden dolayı bundan faydalanmak isteyen bazı sahtekarlar ne yazık ki ürünün sahtesini çıkarmaya başlamışlardır.

Black Snake Oil sahtesi, içerisinde tamamen kimyasallar bulundurduğundan dolayı hem bir işe yaramamakta hem de sağlığınıza zarar vermektedir. Peki biz ürünün sahte olduğunu nasıl anlayacağız? Sahtesini anlamak için bazı ipuçları vardır. Bunlar;

* Ürünü araştırdığınızda genel olarak fiyatı "xx" TL iken bir sitede bu fiyatın çok aşağısında ise ürün sahtedir. 

* Satın aldığınız internet sitesinde mutlaka satın aldığınız kişilere ulaşabileceğiniz bir telefon numarası olmalıdır. Telefon numarası vermeyen ya da yanlış veren sitelerle paranızı ödedikten sonra ne yazık ki bir daha iletişim kuramaz ve mağdur olursunuz.

* Orijinal Black Snake Oil üzerinde hologramlı barkod bulunmaktadır. 

Bende ürünü araştırdığımda orijinal Black Snake Oil satan siteye ulaştım ve sizin için linkini aşağıya bırakıyorum.

Black Snake Oil Orijinal Satış Sayfasına Buradan Ulaşın.

Bu site üzerinden alacağınız ürünün orijinalliğini test etmeniz için ayrıca 2 seçenek daha vardır. 1.seçenek : Ürünün üstünde bulunan seri numarasını sitede aratarak anlayabilirsiniz.
2.seçenek : Black Snake Oil size faturasıyla gönderilmektedir. 




Neden Black Snake Oil Kullanmak Gerekir ve Neden Tercih Edilir ?


Black Snake Oil'i tercih etmek ve kullanmak için birçok geçerli sebep vardır. Öncelikle Black Snake Oil, uluslararası kullanıma sahip bir üründür. Dünyanın her yerinde bu ürünü çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Türkiye'de Brezilya'dan ithal etmektedir.

* 12 sertifikaya sahiptir.
* T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın onayıyla ithal edilmiştir.
* Tamamen doğal bir karışımdan oluşmaktadır.

Black Snake Oil'i Almak İstiyorum Ama Eve Gelmesini İstemiyorum Diyenlerden misiniz ?

Önereceğim satış sitesi, Black Snake Oil'i sizin belirlediğiniz adrese teslim etmektedir. Fakar birçoğumuz hem ailemizle yaşadığımızdan hem de bu ürünü kullandığımızın bilinmemesini istediğimizden dolayı eve kargonun gelmesinden çekinebiliriz. 

Bu ihtimalleri düşünen satış sitesi sizler için bir kolaylık sunmakta ve ürünü sizin istediğiniz doğrultusunda evinize değil, size en yakın olan kargo şubesine göndermektedir. Sizde kargo şubesine giderek ürünü oradan tamamen kapalı ve kimsenin içeriğini bilemeyeceği şekilde teslim alabilirsiniz.

Ürünün Kapıda Ödeme Seçeneği Mevcut mu ?

Birçok internet sitesi ya kapıda ödeme seçeneği sunmamakta ya da bu hizmeti sunduğunda ek bir ücret talep etmektedir. Fakat size önerdiğim, ürünün orijinalini satın alabileceğiniz internet sitesi hiçbir ek ücret talep etmeden kapıda ödeme seçeneğini sunuyor. 

Kapıda ödeme hizmetinde, nakit ya da kredi kartıyla ödeme seçenekleri mevcuttur.
Black Snake Oil Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır? (Almadan Oku) Black Snake Oil Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır? (Almadan Oku) Reviewed by birblog on 14:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.